Leids Dagblad: ‘Skeelerbaan in strijd met provinciale verordening’

De geplande skeelerbaan in Warmond is in strijd met de provinciale verordening ruimte, stelt Ron Hillebrand, voorzitter van de PvdA-fractie bij Provinciale Staten vandaag in een bericht in het Leids Dagblad. Samen met de VVD-fractie vraagt hij Gedeputeerde Staten om uitleg. De fracties van PvdA en VVD namen in 2010 ook het voortouw bij het plan om een jachthaven aan te leggen in de Broek- en Simontjespolder. Sindsdien zijn ze de ontwikkelingen rond Kagerzoom blijven volgen. Hillebrand stelt dat hij indertijd de toezegging heeft gekregen dat de gebieden niet verkocht zouden worden door de provincie. Bovendien is toen vastgelegd dat geen intensieve recreatievoorzieningen in het ommetjesgebied zouden mogen komen. Hillebrand vraagt Gedeputeerde Staten of die afspraken nog steeds overeind staan. En hij ziet geen reden waarom deze nu opeens niet meer zouden gelden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s