PvdA steunt onze wens voor behoud groen

Op zondag 9 april bracht de Leidse PvdA-fractie een bezoek aan Kagerzoom om zich te laten informeren over de situatie rond de landijsbaan. Ze gaven aan dat ze onze bezwaren onderschrijven en ons protest volop steunen.

Op hun Facebook-pagina postte de fractie bijgaande video:

met als tekst:

“We hebben allemaal behoefte aan rust en ruimte, zeker in een drukke omgeving als de randstad. De buitengebieden van de Merenwijk zijn mooi, groen en rustig, maar de komst van een betonnen skeelerstrip maakt daar mogelijk een einde aan. Wij vinden dat niet goed en steunen de bewoners daarom in hun wens: hou de Kagerzoom groen!

Duizenden bezoekers

Het was die stralend mooie Palmpasenzondag, misschien wel de drukste dag tot nu toe dit jaar – vanaf ’s ochtends vroeg werd er in zéér groten getale gewandeld, hardgelopen en gefietst. Veerman James telde 700 passagiers. Dat betekent dat een veelvoud daarvan die dag een rondje Kagerzoom gemaakt heeft.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s