Het blijft vechten om dat kleine stukje natuurgebied.
Een fantastisch wandel / fiets en recreatie gebied geënt op rust en genieten . Voor vele mensen uit leiden en omgeving .
Wat schieten we nu echt op met de aanleg van een skeelerbaan? Er is een skeeler baan in Leiderdorp en zoals gezegd met een in verhouding een klein beetje geld deze baan aanpassen en je hebt daar een toplocatie , het is er tenslotte al!!. Wat is dat toch dat gemeentes en figuren die zo nodig wat moeten bedenken om in de belangstelling te komen ,met dit soort voorstellen/ideeën komen ?? Er is al het nodige aan actieve recreatie , de tennisbanen, de golfbaan , de sportschool en wat al niet meer bij Dekker!!. Daar zijn ook voldoende parkeerplaatsen het bestaat immers al !!. Ik ben heus niet anti sport of activiteiten , maar het is er allemaal al, laat het een mooie verdeling blijven van “aktief” en “passief” recreëren . Het is goed zo .
Schaatsen in de winter ( mits er voldoen ijs ligt is natuurlijk) is zo leuk en een geweldige ( winter) evenement en zo echt Nederlands over “onze identiteit behouden ” gesproken !!. Laten we het dan ook behouden !!!.

― Ria Vrijs